POVERLJIVO UNIŠTAVANJE

Mi smo tamo gde su naši klijenti

Klijenti širom Evrope koriste usluge REISSWOLF sistema kada je potrebno da se na poverljiv i diskretan način unište podaci o kompaniji, projektima, klijentima ili zaposlenima.

Oni imaju poverenja u kompaniju koja je izabrala odgovornost, pažnju i sigurnost kao fundametalne principe u svakodnevnom radu sa poverljivim podacima u poslednjih 25 godina. Prinicipi sigurnosti su doveli REISSWOLF na mesto lidera na Evropskom tržištu.
REISSWOLF posluje u skladu sa međunarodnim bezbednosim standardima (DIN 32757). Naš sistem bezbednosti zatvara sve propuste unutar procesa.

Nakon što zajedno sa Vama sagledamo Vaše potrebe za zaštitu i odlaganje podataka, dostavićemo Vam sigurnosne kontejnere koji su najpogodniji za Vaš prostor. Kada kontejnere ispunite sa poverljivim podacima, dovoljan je samo jedan poziv da se organizuje razmena u vreme kada to Vama odgovara i naši obučeni zaposleni će preuzeti Vaše podatke radi poverljivog uništavanja, prevesti ih bezbednim vozilima do našeg objekta, gde će u roku od 24h podaci biti uništeni-iseckani (sigurnosni nivo 3) u skladu sa DIN / EN 32757 i presovani u bale.
Konačno, bala će biti poslata na reciklažu. Ceo proces poverljivog uništavanja se snima, a može se vršiti u prisustvu ovlašćenog zaposlenog lica iz Vaše kompanije.

Ovde možete pogledati naš sertifikat o članstvu u NAID.

Sigurnosni kontejneri

REISSWOLF sigurnosni kontejneri su razvijeni posebno za potrebe poverljivog uništavanja. Svi modeli su obezbeđeni od neovlašćenog pristupa sa sigurnosnom bravom sa vrlo pokretljivim točkićima. Razlikuju se po kapacitetu, u zavisnosti od toga čime želite da ih popunite.

REISSWOLF bezbedni kontejneri su razvijeni specijalno za svoju namenu. Svi modeli su obezbeđeni od neautorizovanog pristupa sigurnosnom bravom i veoma su mobilni zahvaljujući lako upravljivim točkićima. Razlikuju se samo po kapacitetu, koji varira zavisno od toga čime će biti punjeni. Preporučujemo:

Reisswolf kontejner RW-70
RW 70
kontejner za papir
Odgovara svakom kutku u kancelariji ili ispod radnog stola. Ispunjava se kroz izrez na poklopcu.
Reisswolf kontejner RW-240
RW 240
standardni kontejner
Za svaku prostoriju za kopiranje, data centre, ostave. Može se transportovati svim standarnim liftovima. Ispunjava se kroz izrez na poklopcu.

Kompletnu paletu naših kontejnera možete videti ako kliknete ovde.